SOBRE MI

Hola i benvinguts al meu petit racó !

Sóc la Claudia, fotògrafa d’embaràs, newborn, nens i famílies amb estudi a Les Corts, Barcelona.

M’apassiona la meva feina. Sempre estic envoltada d’amor, d’ il·lusió, de rialletes, de famílies contentes! No hi ha res que em faci més feliç que copsar aquest amor en un retrat que esdevindrà un tresor per a tota la vida.

Sóc mare d’una nena de vuit anys, que em té el cor robat. Amb ella més que mai  m’adono que el temps passa massa de pressa, ahir encara era bebè i de sobte ja va a primària, com pot ser? Vull prémer el botó “stop” només per a que sigui petitona una estoneta més, però llavors me la miro i m’encanta la persona que tinc al davant. Divertida, sincera i molt impacient hahahaa. Intento capturar tants moments de la seva infància com m’és possible…  Això és el que més em meravella de la fotografia. Et permet pispar bocins de temps, guardar aquests instants màgics dels primers dies, mesos i anys, per recordar-los per sempre!
És el millor regal que us podeu fer a vosaltres i als vostres peques!

"Gaudeix de les coses petites, un dia miraràs enrere i t'adonaràs que eren les coses grans"

Quin és el teu estil?

He demanat als clients que ho descriguin i les paraules que apareixen sovint són feliç, apassionada, divertida i amb molta paciència. La meva filla afegiria que sóc una mica “crazy” 😉

Però de crazy per a les sessions, més aviat poc, eh? Aquí surt la meva part alemanya, he he. M’agraden les fotos naturals, amb algun accessori o sense, però sense fer invents, o postures forçades per a ser espectaculars. Procuro que tots els accessoris siguien de roba ecològica i fets a mà. Els cistellets, cubs, gibrells, llits, estan contrapesats per a que no puguin tombar amb el pes del bebè.

Així és fàcil tenir la sessió ideal, tots relaxats i disfrutant.

Opinions

Això diuen els clients...
Opinions