“Photography is a way of feeling, of touching, of loving, what you have captured is forever."– Aaron Siskind

PREGUNTES FREQÜENTS

Quan fer la sessió d’embaràs i/o newborn ? Que hem de portar ? Com s’entreguen les fotos ?

Intento respondre aquí tots els dubtes que puguin sorgir i si em deixo quelcom simplement envieu-me un missatge i estaré encantada de respondre totes les preguntes que tingueu !

FAQ

Preguntes freqüents

On treballes ?

Tinc l'estudi al barri de Les Corts de Barcelona, just al costat del Camp Nou.
Les sessions newborn sempre les faig a l'estudi, ja que aquí tinc la llum, el caliu i tots els materials necessaris per a què el nadó i els pares estigueu a gust.
A l'estudi hi ha butaques súper còmodes, coixí de lactància i tenim sempre aigua i snacks a mà. Us podeu relaxar i sentir-vos com a casa, no heu de fer res sinó gaudir de l'experiència.
Les sessions d'embaràs, nens i família les podem fer tant a l'estudi com a l'exterior, com us agradi més.
A l'estudi potser tenim més llibertat per ensenyar panxa i corbes, per la qual cosa podrem realitzar també fotografies on se't vegi més el cos i et serà més fàcil i còmode canviar-te de roba. A l'exterior en canvi farem més amb la mateixa muda però tindrem més recursos naturals dins d'un mateix escenari.
El més important per decidir-vos és com voleu que es vegi l'entorn on us fotografieu. Us agrada amb molta llum i blanc ? Neutre perquè el que ressalti sigui la teva panxa i vosaltres? O bé preferiu que es vegi un entorn de natura ?
També hem de tenir en compte l'època de l'any, que durant l'hivern per exemple és més còmode fer la sessió a l'estudi.

Quan fer la sessió ?

La sessió newborn és fa idealment durant les primeres 2 setmanes de vida. Recomano fer la reserva durant el segon trimestre d'embaràs per assegurar disponibilitat.

La sessió d'embaràs entre les setmanes 32 i 36. De totes maneres podem fer-la quan millor et trobis i més et vingui de gust. Dependrà també del volum de la teva panxa, si és o no el teu primer embaràs, si és un nadó o dos...

Com entreques les fotografies ?

Depèn del pack que hagueu triat. Amb els packs mini tindreu una galeria online on podeu triar les fotos que més us agradin. El pack triat determina la quantitat de fotos que podeu escollir. Aquestes les editaré i us les entregaré en format digital en alta resolució (baixada digital).
Amb els packs complets us entren totes les fotos de la galeria tant en format digital alta resolució com en paper 10x15 i unes 3 setmanes després de la sessió us arribarà una caixeta bonica amb un preciós pendrive i les fotos en paper.

Què es exactament la sessió 48h ?

És una sessió genial per a guardar tots els primers moments i detalls tan emocionants. És súper natural i sense posar. Vinc a l'hospital durant les primeres 48h de vida del vostre nadó per a capturar aquest moment màgic en la vostra vida.

Pack Fresh 48 + Newborn disponible amb preu especial.

Què hem de portar ?

Una vegada hagueu reservat la vostra sessió (newborn, exterior, embaràs, família, Nadal, etc.) rebreu una guia pdf molt detallada amb totes les recomanacions (què portar, com vestir, com arribar etc).

LA MEVA FILOSOFIA

Vull captar moments autèntics i naturals de vosaltres i els vostres peques que amb el pas dels anys seran un petit tresor i cada vegada que mireu aquestes fotografies pugueu sentir totes aquestes emocions, l’amor i l’alegria d’aquests moments.

Cada sessió és única i captaré just aquesta essència de la vostra família, els somriures, abraçades i tots els petits grans instants.

RESERVA LA TEVA SESSIÓ ARA

“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.”
— Annie Leibovitz